fbpx

23 maart 2022

Nieuw Boek! Werkboek opleiding Kleuradvies

Algemeen

0  comments

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Nieuw Boek! Werkboek opleiding Kleuradvies

Kleur is een wezenlijk deel van ons bestaan. Het valt niet weg te denken in het leven, alles bestaat uit kleur. Dit zien we terug in ons taalgebruik. We hebben het over een kleurloos bestaan als er weinig spannends in ons leven gebeurt, en wanneer we het hebben over kleur in de samenleving bedoelen we de verschillende groepen van diverse achtergronden. Kleur is onderdeel van het leven.


Om goede kleuradviezen te maken en efficiënt met kleur te werken, zijn de vaardigheden waarnemen en communiceren belangrijk, het kunnen analyseren van het beeld en kleur.


Door de juiste kennis toe te passen kun je beargumenteren waarom je welke keuzes gemaakt hebt. Kleur is niet alleen een zaak van gevoel; kleur gaat volgens wetten. Kennis van deze wetten zorgt ervoor dat je efficiënter tot je kleurkeuzes komt en deze professioneel beargumenteerd kunt presenteren.


In de opleiding Kleurkunde/Kleuradvies trainen we deze vaardigheden aan de hand van opdrachten. Met de opdrachten die in dit werkboek staan werken we stapsgewijs en doelgericht naar het examen voor het branchediploma van Kleuradviseur. Je krijgt de kennis en vaardigheden om een objectief kleuradvies te maken en dat te presenteren aan de opdrachtgever.

bestel hier het boek

You may also like

Het groene huis van Ineke in Den Helder

Het groene huis van Ineke in Den Helder

Kleuren combineren met NCS

Kleuren combineren met NCS
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang de 5 misverstanden over kleur