Kennisinstelling voor verdieping, verbreding en​

optimalisatie van kleurkennis

Onze kleuropleidingen

Meerwaarde zowel professioneel als voor mij persoonlijk

Voor mij is het niet alleen professioneel een meerwaarde maar ook persoonlijk. Mijn interesse in de invloeden van de kleuren werd door deze cursus verrijkt.

Kleurkunde/Kleuradvies

Wil jij een professioneel en kwalitatief kleuradvies kunnen geven? Durf jij je eigen kleurvoorkeuren te laten varen en een advies voor de klant te geven? Wil je meer kleurkennis hebben en je kennis verdiepen?

Door je kennis te vergroten, vergroot je ook je kwaliteit en service naar je klant toe.

Kleurvormgeving

De opleiding Kleurvormgeving is de vervolg-opleiding op Kleurkunde/Kleuradvies.

Na de basisbegrippen en elementaire wetten over kleur gaan we dieper in op het kleurvormgeven.

Hier staat het waarnemen met de zintuigen centraal. Hoe gebruik je de 12 kleurcontrasten? Hoe vertaal je de gewenste beleving en wensen van de opdrachtgever naar een kleurvormgevingsplan? Hoe beargumenteer je je keuzes? Op deze vragen en veel meer gaan we in in de opleiding Kleurvormgeving.

Kleurbeoordelen

Ben jij een kleurmaker, Laborant, kwaliteitsmanger of werk je op een andere wijze veel met kleur? Moet je vaak kleuren beoordelen? Hou jij je bezig met colormetrie. Ben je kwaliteitsmanager en werk je met producten die kleur hebben?

Dan is dit voor jou! Door je kennis te vergroten, je je kleurwaarnemingsvermogen en andere kleurcompetenties te vergroten, neem took je kwaliteit en service naar je klant toe. Je bespaart op uitval en afval, werk je efficiënter. Wordt je een echte colorprofessional!

Online Kleurkunde/Kleuradvies

Ben jij een Interieuradviseur, Architect, Interieurarchitect, Kleuradviseur, kleurenconsulent, Imagoconsulent, Interieurstylist, Grafisch Vormgever, Kleurmaker, Laborant of werk je op een andere wijze veel met kleur? Wil je op je eigen tempo studeren. Dan is de Online opleiding iets voor je.

Kleurmaken

Ben jij een kleurmaker, Laborant, kwaliteitsmanger of werk je op een andere wijze veel met kleur? Moet je vaak kleuren namaken? Recepten uirekenen en de kleurmengen?  Hou jij je bezig met colormetrie. ​

Dan is dit voor jou! Door je kennis te vergroten, je je kleurwaardnemingsvermogen en andere kleurcompetenties te vergroten, neemt ook je kwaliteit en service naar je klant toe. Wordt je een echte colorprofessional!

Op dit moment bieden we deze opleiding alleen als incompany training aan!