Eerstvolgende datum : 27 juni 2024


 De workshop Kleur, kleurencombineren en harmonieren is de vervolgworkshop van de NCS Basisworkshop: kleuren waarnemen en communicatie en de RAL kleurtraining en gaat dieper in op het maken van een uniek en professioneel kleurenplan, alsook het selecteren en combineren van kleuren op een snelle en efficiënte wijze. Hierbij wordt ook rekening gehouden met externe factoren, zoals de persoonlijkheid van de klant en andere variabele omgevingsfactoren (verlichting, kleurperspectief, en dergelijke).

Door het doen van een concrete casus en een gestructureerd stappenplan leer je in de praktijk een gepersonaliseerd kleurenplan maken én presenteren, op maat van je klant en aangepast aan een concrete situatie.

Basiskenmerken kleur
Basisprincipes kleurharmonie
Basisprincipes kleur combineren
Analyseren van kleur
Werken met kleursystemen in de praktijk

LEER SNEL EN EFFICIËNT KLEUREN KIEZEN

Door onze oefeningen tijdens de workshop ontwikkel je de benodigde vaardigheden om sytematisch  met het  kleurordeningsystemen te werken. Als je deze vaardigheden dóórontwikkelt, werk je veel efficiënter je kleuradviesplan uit.

ONDERSCHEID JE MET UP TO DATE VAKKENNIS OVER KLEUR
Het thema kleur is onderbelicht op scholen en onderwijsinstellingen. Vaak is daar achterhaalde en verouderde kennis. De Nederlandse Kleurenschool biedt je actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis aan. Onze docenten zijn allen doorgewinterde kleurspecialisten.

GEACCREDITEERD DOOR DE BEROEPSORGANISATIE VAN KLEURDESKUNDIGEN  
Wij leiden op voor het Branchediploma Kleurkunde en Kleuradvies. Met dit diploma kun je je registreren in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie.

Cursusdata

27 juni 2024

12 september 2024

Informatie


Duur: 1 dag

Lestijd: 10.00 tot 16.30 uur

Prijs: € 275,00 excl. BTW

Certificaat: certificaat van deelname

Vooropleiding: MBO3+

Doelgroep: interieurontwerpers en –stylisten, interieurarchitecten, architecten, grafisch vormgevers, product ontwerpers, product stylisten, laboranten en inkopers.

LUNCH: Een uitgebreide lunch is inbegrepen.

Aantal deelnemers: minimaal 4 maximaal 8 personen

Huiswerkbelasting: geen

Accreditatie: BNA en BNI 10 studiepunten

Locatie: Celciushuis Amersfoort

Cursusmateriaal: Boek Kleuradvisering € 33.50  en oefeningen bij de prijs inbegrepen


KleurenworkshopsUntitled_1

Untitled

Belang van gedegen kleurkennis

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]