fbpx

19 september 2018

Een mooie taak!

Algemeen

0  comments

Als kleurgever ben je dagelijks bezig met kleur. Mogelijk geef je al veel interieuradviezen. Daarbij speelt kleur een belangrijke rol.

Veel inspiratie wordt aangeboden via de woonmagazines, die veelal de trends weergegeven. Je kan natuurlijk een klant blij maken met een kleurtrendadvies. 

Als kleurprofessional weet je je klant in het centrum te zetten. Een professional weet waar hij het over heeft. Kent de vaktermen en heeft de juiste competenties ontwikkeld.

Allemaal open deuren, natuurlijk! Maar wat is je taak in diepste zin als kleurgever? 

De wens van de klant vervullen, ja. Maar eigenlijk gaat je verantwoordelijkheid toch verder? Want als kleurgever kun je het welbevinden van mensen beïnvloeden. 

En wat is mooier dan het welzijn van mensen positief beïnvloeden. Alleen maar door de juiste kleuren te kiezen in je kleurplan!

Wat een mooie taak heb je!

About the author 

Mark

Mark Kotterink is voorzitter en directie/docent van de Nederlandse Kleurenschool. Een gedreven persoon met visie, passie voor ondernemen en kleur. Zijn vakgebied beslaat kleurmeting, kleurcommunicatie, kleurtechniek en kleurontwerp. Het ontwikkelen van kleuropleidingen voor het MBO en HBO is een van dagelijkse werkzaamheden, zoals het keuzedeel kleurvormgeving. Hij is lid van diverse internationale kleurenorganisaties zoals het International Colour Association, en o.a. lid van de Study Group on Color Education (CE) van het AIC. Daarnaast is hij o.a. bestuurslid van de beroepsorganisatie van Nederlandse Kleurdeskundigen.

You may also like

Groene huis van Ineke te fel volgens rechter

Groene huis van Ineke te fel volgens rechter

Het groene huis van Ineke in Den Helder

Het groene huis van Ineke in Den Helder

Kleuren combineren met NCS

Kleuren combineren met NCS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang de 5 misverstanden over kleur