Workshop Kleur in de hospitality sector

355,00

Welke kleuren kies je voor hotels en restaurants? 

Ontdek welke kleuren optimaal zijn voor het
beleven van gastvrijheid!

Categorie:

Waarom de Workshop Kleur in de hospitality sector?

 • ONTDEK DE  FUNCTIES EN ASPECTEN DIE SPELEN BINNEN HOSPITALITYSECTOR
  Een ruimte met kleur creëren waarmee je je gasten verrast, een unieke beleving creeert, van gastvrijheid, hartelijkheid en genieten. Welke kleuren kies je wanneer voor de optimale beleving die jij je gasten wenst!
 • TOEPASSING VAN UP -TO DATE VAKKENNIS OVER KLEUR IN DE ZORGSECTOR
  De Nederlandse Kleurenschool biedt je actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis aan. Onze docenten zijn allen doorgewinterde kleurspecialisten.
 • GEACCREDITEERD DOOR DE BEROEPSORGANISATIE VAN KLEURDESKUNDIGEN  
  Wij leiden op voor het Branchediploma Kleurkunde en Kleuradvies. Met dit diploma kun je je registreren in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie.

 

Je ontdekt wat er speelt binnen de hospitalitysector, welke verschillende functionele ruimten er zijn, hoe gasten kunnen reageren.

 

Welke kleuren pas je toe in bepaalde ruimtes en waarom? Wat doet een bepaalde kleur met ons? Hoe biedt je je gasten de optimale kleuren aan

In het tweede deel van de workshop leren we de input van de ochtend vertalen naar kleur.

 

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

 • restauranteigenaren, hoteleigenaren, facility managers, architecten, interieurarchitecten, kleurspecialisten, leveranciers hospitalitysector
 • MBO4 en hoger.
 • Enthousiaste en gemotiveerde deelnemers.
 • Je beseft dat kleur een grote impact heeft in ons bestaan en beïnvloedt
profile-pic
Bart Jonker

Ik ga nu systematischer te werk

Ik heb de opleiding kleuradvies gedaan omdat ik een basis interesse heb en ik wilde meer basiskennis verwerven. Ik ga nu systematischer te werk met een kleursysteem. Zoek naar harmonie en spanning (contrasten) en luister en vertaal de wens van de 'opdrachtgever' makkelijker. Het meest waardevolle vind ik de bijeenkomsten waar het huiswerk besproken wordt en dat daar onderling ervaringen uitgewisseld worden. Zeker de investering in tijd en geld waard. Ik vond de opdrachten prima te doen. Het is een prettige 'afleiding' naast mijn veelal bureau-denk-werk.

De docent heeft zeer veel kennis en ervaring. Hij is benaderbaar en draagt kennis graag over.