Toegepaste kleurkunde in gezondheidszorg

325,00

Welke kleuren kies je voor de zorginstellingen? 
Ontdek welke kleuren optimaal stimuleren in de zorgsector.

Je ontdekt wat er speelt binnen de zorgsector, welke verschillende functionele ruimten er zijn, hoe patiënten kunnen reageren, wat op personeel van een zorginstelling afkomt.

Welke kleuren pas je toe in bepaalde ruimtes en waarom? Wat doet een bepaalde kleur met ons? Hoe stimuleer je de gebruikers in de zorginstellingen optimaal met kleur?

Categorie:
 • 1 ONTDEK DE  FUNCTIES EN ASPECTEN DIE SPELEN BINNEN ZORGSECTOR

  Wil je een goed kleurplan maken voor een zorginstelling maken, dan moet je weten wat speelt binnen de zorgsector. Wie zijn de gebruikers, welke functies hebben ruimtes, welke taken heeft het personeel. Dit is de basis voor een kleurontwerp in de zorgsector. 

 • 2 TOEPASSING VAN UP -TO DATE VAKKENNIS OVER KLEUR IN DE ZORGSECTOR

  De Nederlandse Kleurenschool biedt je actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis aan. Onze docenten zijn allen doorgewinterde kleurspecialisten.

 • 3 GEACCREDITEERD DOOR DE BEROEPSORGANISATIE VAN KLEURDESKUNDIGEN  

  Wij leiden op voor het Branchediploma Kleurkunde en Kleuradvies. Met dit diploma kun je je registreren in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie.

Je ontdekt wat er speelt binnen de zorgsector, welke verschillende functionele ruimten er zijn, hoe patiënten kunnen reageren, wat op personeel van een zorginstelling afkomt.

Welke kleuren pas je toe in bepaalde ruimtes en waarom? Wat doet een bepaalde kleur met ons? Hoe stimuleer je de gebruikers in de zorginstellingen optimaal met kleur?

In het tweede deel van de workshop leren we de input van de ochtend vertalen naar kleur.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?
 • Ziekenhuismedewerkers, facility managers, architecten, interieurarchitecten, kleurspecialisten, leveranciers zorgsector
 • MBO4 en hoger.
 • Enthousiaste en gemotiveerde deelnemers.
 • Je beseft dat kleur een grote impact heeft in ons bestaan en beïnvloedt
 • Eén daagse workshop
 • Kennis over de gezondheidszorg
 • Kennis over toepassen van kleur in de gezondheidszorg
 • Certificaat van deelname
 • Toegang tot de Private Facebookgroep Kleurenschool
 • Gratis het E-book Kleurharmonie
profile-pic
Franco Roselli

Makkelijker een palet van kleuren samen te stellen door bewustere waarneming van kleuren

In mijn werk is het waarnemen van kleuren nu bewuster, gerichter, correcter en sneller. Het is nu gemakkelijker geworden om een palet van kleuren samen te stellen. Je creativiteit kan je makkelijk indelen in thema's, sferen en onderbewuste invloeden.

Stichting Nederlands Kleur Instituut

Nederlandse Kleurenschool

Opfriscursus Kleuradvies
Toegepaste kleurkunde in ziekenhuizen
Toegepaste kleurkunde in de bejaardenzorg
Toegepaste kleurtechniek

belangrijke Links
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"29581":{"name":"Main Accent","parent":-1},"a33b7":{"name":"Accent Low Opacity","parent":"29581"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"29581":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"a33b7":{"val":"rgba(146, 159, 160, 0.5)","hsl_parent_dependency":{"h":184,"l":0.6,"s":0.07}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"29581":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"a33b7":{"val":"rgba(57, 163, 209, 0.5)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":0.5}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Copyright 2022/2023 Nederlandse Kleurenschool - Privacy Policy