fbpx

Kennisinstelling voor verdieping, verbreding en optimalisatie van kleurkennis

“Kleur is een elementair natuurverschijnsel. Goed kleurgebruik in je omgeving heeft een positieve invloed op je gevoel van welbevinden!”

M​​​​ark


Uitgeverij

Stichting Nederlandse Kleurenschool  is als kennis instituut ook educatief uitgever gespecialiseerd in het kleuronderwijs. We ondersteunen docenten in hun lespraktijk en helpen studenten bij het behalen van goede studieresultaten. Daarvoor ontwikkelen we kwalitatief hoogstaand les- en studiemateriaal dat nauw aansluit bij de onderwijspraktijk. 


Het lesmateriaal van Stichting Nederlandse Kleurenschool kenmerkt zich door een heldere en accurate uitleg met veel oefenopgaven. Hiermee bieden wij praktijkgerichte, toegankelijke studieboeken, die niet alleen klassikaal kunnen worden ingezet, maar ook zeer geschikt zijn voor zelfstudie en als naslag werk.


De lesmethoden bevatten:


  • theorie;
  • oefenopgaven;
  • huiswerkopgaven;
  • begrippenlijsten;
  • samenvattingen.


De auteurs van ons lesmateriaal zijn zelf werkzaam in het in de praktijk en zijn allen experts op hun vakgebied. Onze lesmethodes zijn afgestemd op de keuzedelen kleuradvies en kleurvomgeving. Daardoor zijn ze dekt de lesstof de examenprogramma’s volledig. Daarnaast zijn de lesmethodes afgestemd op de eisen voor de branchediploma's van de Beroepsorganisatie voor Kleurdeskundigen.


De uitgaven worden regelmatig vernieuwd. Stichting Nederlandse Kleurenschool heeft up-to-date lesmateriaal.


Stichting Nederlandse Kleurenschool houdt rekening met de belangrijke verantwoordelijkheid van scholen om het boekenpakket betaalbaar te houden. Daarom hanteren wij scherpe prijzen met handhaving van de kwaliteit.


Een groot aantal reguliere scholen en opleidingsinstituten maakt om deze reden dankbaar gebruik van het lesmateriaal van Uitgeverij Educatief. Bijvoorbeeld ROC’sVakscholen,  en particuliere opleidingsinstituten.

Bent u docent en op zoek naar een nieuwe lesmethode? Vraag dan een beoordelingsexemplaar aan!

Stichting Nederlandse Kleurenschool geeft docenten en opleidingscoördinatoren graag de mogelijkheid haar boeken te beoordelen. Daarom kunt u onze boeken beoordelen tegen slechts 20% van de verkoopprijs.  Bent u docent en maakt u al gebruik van onze boeken? Dan kunt u tegen datzelfde voordelige tarief een docentenexemplaar aanvragen. De antwoordenboeken zijn uitgezonderd van deze actie.  Neem contact op per E-mail: uitgeverij@nederlandsekleurenschool.nl of middels onderstaand formulier.