Kennisinstelling voor verdieping, verbreding en​

optimalisatie van kleurkennis

Open avond Dinsdag 11 september

Ik dacht al veel over kleur te weten

Ik heb de opleiding Kleurkunde/kleuradvies gedaan. Ik dacht al veel over kleur te weten en was het een beetje moe mij steeds maar weer te moeten bewijzen hierin om gehoord te worden. Ik wilde graag een diploma hebben dat meer duidelijkheid zou kunnen geven en was verrast een opleiding te vinden die hierin zou kunnen voorzien. Ik zou in mijn werk graag meer bezig zijn met het uitzoeken van kleuren etc. De opleiding heeft mij in eerste instantie meer zelfvertrouwen gegeven. Daarbij heb ik mijn computer en zijn mogelijkheden beter leren kennen. In mijn huidige baan is er nog niet veel verandering, wellicht betreft mijn volgende baan wel, of in de opstart van mijn eigen bedrijf.

Barbara Heijnen

Informatie open avond

Op dinsdagavond van 19.30 uur - 21.00 uur organiseert de Nederlandse Kleurenschool samen met de Beroepsorganisatie van Nederlandse Kleurdeskundigen een open avond.

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De open dag is een ideale start om kennis te maken met de Nederlandse Kleurenschool en de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Kleurdeskundigen, je te laten inspireren en alvast de sfeer te proeven. Je kunt in gesprek komen met docenten en studenten. Je hebt gelegenheid om de werken en eindopdrachten te bekijken.

Hoe is het nu écht om de opleiding Kleurkunde / Kleuradvies te doen? Hoe ziet een EVC traject er uit? Onze docenten en studenten vertellen het je graag. Je kan de uitwerkingen van de opdrachten zien en waar we tijdens een opleidingstraject naar toe werken. Zo krijg je een goede indruk van wat je te wachten staat als je een opleiding gaat doen bij ons.

Met plezier  informeren we je over al de opleidingen kleur en workshops kleur en over het kwaliteitsregister voor kleurdeskundigen.

Wij ontvangen je graag op dinsdagavond 11 september 2018 om 19.30 uur in de Trimaran, Tuiburg te Houten.

Ja, Ik kom!