Kennisinstelling voor verdieping, verbreding en​

optimalisatie van kleurkennis

Open avond Dinsdag 11 september

Het is leuk en leerzaam!

Een leuke en leerzame opleiding en een onbelicht onderwerp waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Ik heb veel over kleuren geleerd.

Rutger ... Grafisch Ontwerper

Informatie open avond

Op dinsdagavond van 19.30 uur - 21.00 uur organiseert de Nederlandse Kleurenschool samen met de Beroepsorganisatie van Nederlandse Kleurdeskundigen een open avond.

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De open dag is een ideale start om kennis te maken met de Nederlandse Kleurenschool en de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Kleurdeskundigen, je te laten inspireren en alvast de sfeer te proeven. Je kunt in gesprek komen met docenten en studenten. Je hebt gelegenheid om de werken en eindopdrachten te bekijken.

Hoe is het nu écht om de opleiding Kleurkunde / Kleuradvies te doen? Hoe ziet een EVC traject er uit? Onze docenten en studenten vertellen het je graag. Je kan de uitwerkingen van de opdrachten zien en waar we tijdens een opleidingstraject naar toe werken. Zo krijg je een goede indruk van wat je te wachten staat als je een opleiding gaat doen bij ons.

Met plezier  informeren we je over al de opleidingen kleur en workshops kleur en over het kwaliteitsregister voor kleurdeskundigen.

Wij ontvangen je graag op dinsdagavond 11 september 2018 om 19.30 uur in de Trimaran, Tuiburg te Houten.

Ja, Ik kom!