Kennisinstelling voor verdieping, verbreding en​

optimalisatie van kleurkennis

“Kleur is een elementair natuurverschijnsel. 

Goed kleurgebruik in je omgeving heeft een positieve invloed op je gevoel van welbevinden!”

M​​​​ark


Open avond Dinsdag 11 september

Meer kennis en inzicht gekregen

Ik heb de opleiding Kleurkunde/Kleuradvies advies gedaan en heb meer kennis en beter inzicht van kleur gekregen. De kennis en vaardigheden zijn erg toepasbaar wanneer kleuren niet kloppen. Eerst wist ik niet precies waar het aan lag. Nu wel. Het is veel huiswerk, de theorie kan wat mij betreft wel beter inhoudelijk behandeld worden.

Hettie de Wit

Informatie open avond

Op dinsdagavond van 19.30 uur - 21.00 uur organiseert de Nederlandse Kleurenschool samen met de Beroepsorganisatie van Nederlandse Kleurdeskundigen een open avond.

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De open dag is een ideale start om kennis te maken met de Nederlandse Kleurenschool en de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Kleurdeskundigen, je te laten inspireren en alvast de sfeer te proeven. Je kunt in gesprek komen met docenten en studenten. Je hebt gelegenheid om de werken en eindopdrachten te bekijken. 

Hoe is het nu écht om de opleiding Kleurkunde / Kleuradvies te doen? Hoe ziet een EVC traject er uit? Onze docenten en studenten vertellen het je graag. Je kan de uitwerkingen van de opdrachten zien en waar we tijdens een opleidingstraject naar toe werken. Zo krijg je een goede indruk van wat je te wachten staat als je een opleiding gaat doen bij ons.

Met plezier  informeren we je over al de opleidingen kleur en workshops kleur en over het kwaliteitsregister voor kleurdeskundigen.

Wij ontvangen je graag op dinsdagavond 11 september 2018 om 19.30 uur in de Trimaran, Tuiburg te Houten.

Ja, Ik kom!

  • Erkende opleidingen
  • Groot kennisnetwerk.
  • Betrokken.
  • check
    Meesterschap.

Onze studenten geven ons een 7.6!

>