NCS workshop: kleuren waarnemen en communicatie

Celciushuis Amersfoort

Wil je leren hoe je optimaal het NCS Colour Systeem gebruikt? In de NCS workshop leer je hoe je kleuren exact kunt beschrijven en hoe je er middels het NCS systeem kan communiceren, de basis van de kleurenleer. Tijdens deze NCS cursus gaan we in op hoe we kleuren waarnemen en hoe we efficiënt kleuren […]

€275

Workshop Toegepaste Kleurpsychologie

Celciushuis Amersfoort

Het doel van de workshop Toegepaste Kleurpsychologie is je een uitgebreide en objectieve woordenschat van de psychologische effecten op kleur aan te bieden zodat je strategisch kunt analyseren en elke kleuruitdaging zelf kunt oplossen.

€275

Workshop Kleuren combineren en kleurharmonie

Celciushuis Amersfoort

De workshop Kleur, kleuren combineren en kleurharmonie gaat dieper in op het maken van een uniek en professioneel kleurenplan, alsook het selecteren en combineren van kleuren op een snelle en efficiënte wijze.  In deze cursus kleurenleer wordt ook rekening gehouden met externe factoren, zoals de persoonlijkheid van de klant en andere variabele omgevingsfactoren (verlichting, kleurperspectief, […]

€275

Masterclass Kleur en Omgevingskwaliteit

Celciushuis Amersfoort

De gemeente heeft de wettelijke taak om te zorgen voor een goede omgevingskwaliteit, dat wil zeggen voor een leefomgeving die veilig, gezond en aantrekkelijk is. Dat is in het belang van de burgers: er is zorg voor hun welzijn (gezond en veilig) als voor hun welvaart, omdat een goede omgevingskwaliteit verloedering voorkomt, en daarmee waardeverlies van de afzonderlijke gebouwen.

In die taak beschikt de gemeente over veel instrumenten, waarvan er een specifiek bedoeld is voor het uiterlijk van bouwwerken, namelijk het welstandsbeleid. Met het gemeentelijke welstandsbeleid wordt zowel het uiterlijk van nieuwe gebouwen beïnvloed, als de verbouwingen van bestaande bouwwerken. Hierin speelt kleur ook een rol.

€275
Geoptimaliseerd door Optimole