fbpx

Diensten


- Wij helpen uw kennis en vaardigheden over kleur te verbreden, te verdiepen en te optimaliseren - 


Je hebt een manuscript

Je wilt een boek over kleur uitgegeven. Dat kan via de uitgeverij SNKI . Wij beoordelen je manuscript voordat we besluiten of we het als boek willen of kunnen uitgeven. Is ons oordeel positief, dan heb je daarmee dus ook de erkenning die jij als schrijver van je boek binnen!


En: we kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Je hoeft bij ons geen 'gearriveerd' schrijver te zijn om met veel succes een boek uitgegeven te krijgen. Ben je een beginnend schrijver, en is dit je eerste boek? Kom maar op! We kijken graag of je manuscript binnen onze mogelijkheden past.

Je wilt een boek over kleur uitgeven

Als je aansluit bij de uitgeverij van de Nederlandse Kleurenschool, kunt je boeken via onze aansluitingen bij het Centraal Boekhuis/CB-Logistics (CB) aan de (internet)boekhandel verkopen.


Jou voordelen zijn:


 • Je boeken liggen veilig opgeslagen bij het CB in Culemborg en worden door het CB uitgeleverd.
  • De (internet)boekhandel bestelt je (e-)boeken zonder uw tussenkomst.
   • Elke maand krijgt je een factuur met de kosten voor opslag, distributie, verkoop en andere afgenomen diensten, en een self-billing factuur met de omzet.
    • Je kiest zelf hoeveel boeken je bij het CB op voorraad legt en krijgt een waarschuwing als de voorraad dreigt op te raken.
    • Je kunt ook kiezen voor printing on demand.

Contact