Opleidingen aanbod

Bij- en nascholingsworkshop en Opleidingen

1

Bij- en nascholingsworkshops

Bent u een Interieuradviseur, Architect, Interieurarchitect, Kleuradviseur, kleurenconsulent,  Imagoconsulent, Interieurstylist, Grafisch Vormgever, Kleurmaker, Laborant  of werkt u op een andere wijze veel met kleur?

Wilt een professioneel en kwalitatief kleuradvies kunnen geven? Durft u uw eigen kleurvoorkeuren te laten varen en een advies voor de klant te geven?  Wilt u meer kleurkennis hebben en vaardigheden ontwikkelen en uw kennis verdiepen?

Met onze workshops krijgt u handvatten om kleurkeuzes te maken voor uw klant en deze professioneel te onderbouwen. Een uitgebreid programma voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van kleur.

2

Opleidingen

In de vakgerichte opleidingen  ontwikkel je de basisvaardigheden met betrekking tot het waarnemen van kleur, leer je welke kleurcommunicatiesystemen er zijn en wanneer je deze kunt gebruiken.

3

Docentenopleidingen

Voor docenten van onderwijsinstellingen hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Wij leiden docenten op tot meesterschap. Vraag voor meer informatie!

4

Kleurbeoordelen

De Nederlandse Kleurenschool biedt verschillende cursussen aan over de kleurtechniek, het kleurbeoordelen en kleurmaken. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor maatwerk.

 

>


close

Leer effectief

werken met kleur

  • check-square-o
    5 misverstanden over kleur
  • check-square-o
    Tips & trucs hoe je effectief kleurkeuzes beargumenteerd
  • check-square-o
    Tips & trucs hoe je tot een professioneel kleuradvies komt
Close
loading...