Nieuwe koers Nederlandse Kleurenschool

Persbericht
20 augustus 2015

Afgelopen maanden heeft de Nederlandse Kleurenschool haar opleidingen geherstructureerd rond een aantal nieuwe beroepsprofielen. Enkele hiervan zijn kleurkundige, kleurvormgever en kleurcontroleur. De Kleurkundige geeft advies over een breed scala aan kleur-gerelateerde vraagstukken. De Kleurvormgever geeft specifieke kleuradviezen voor o.a. het interieur, exterieur, kleding en productontwerp en de Kleurcontroleur beoordeelt kleurverschillen.

De vernieuwde basisopleiding tot Kleurkundige is een traject van 6 maanden waarin u leert om professioneel over kleur te communiceren, kleur waar te nemen en te beoordelen. Met deze vaardigheden ontwikkelt u uw professionele feeling voor kleur. Met de kennis die u in deze opleiding leert kunt u uw klanten van deskundig onderbouwd kleur-gerelateerd advies voorzien.

De opleiding kleurkunde is bedoeld voor iedereen die hun klanten deskundig advies willen geven en die in een omgeving werken waar kleur een belangrijk onderwerp is. De opleiding is een belangrijke aanvulling voor onder andere interieurverkopers, stylisten, schilders, laboranten, kleuradviseurs, kwaliteitsmanagers en stucadoors, die zich willen professionaliseren en onderscheiden.

Met de Basisopleiding tot Kleurkundige kunt u doorstomen naar de deeltijdopleidingen Kleurvormgever en Kleurcontroleur.

De opleiding Kleurkunde maakt gebruik van blended learning, een combinatie van zelfstudie en contactonderwijs. Naast de 6 dagdelen contactonderwijs is de studiebelasting ongeveer 92 uur zelfstudie, totaal 120 uur. U studeert wanneer het u het beste past.

De eerst volgende mogelijkheid om met de vernieuwde Basisopleiding tot Kleurkundige te starten is 17 september.

Om onze nieuwe koers te vieren verloten wij een restitutiebon voor het lesgeld t.w.v. € 806.47 (incl. inschrijfgeld en BTW) onder de eerste 8 aanmeldingen. (zie actievoorwaarden). Deze actie is geldig tot 5 september 2015. Wees er snel bij en meld u aan.

U kunt zich aanmelden voor onze opleidingen via onze website http://www.kleurenschool.nl.

Comments are closed.

Close
loading...